Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΑ




Στη χθεσινή συνεδρίαση της διαπαραταξιακής και διακομματικής επιτροπής του Δήμου, που έγινε με ευθύνη και πρόσκληση από τη Δημοτική Αρχή, εμφανίστηκε ομάδα από την νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα και του Σ. Λουκμάν είχαν το θράσος να ζητήσουν εκλογικό περίπτερο στη πλατεία.

Η «ΡΗΞΗ & ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ», η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και το «ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ» αποχωρήσαν από τη συνεδρίαση καταγγέλλοντας την Δημοτική Αρχή που ανέχτηκε και νομιμοποίησε τη παρουσία των νεοναζί στη διαδικασία.

Το Ηράκλειο ήταν και είναι μία πόλη αντιφασιστική και ο λαός του Ηρακλείου διοργάνωσε δύο τεράστια αντιφασιστικά συλλαλητήρια ζητώντας να κλείσουν τα γραφεία – ορμητήρια τους στη Λ. Ηρακλείου.

Η «Χρυσή Αυγή» δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, είναι – και με τη βούλα της δικαιοσύνης – μία εγκληματική νεοναζιστική οργάνωση με τους ηγέτες της στη φυλακή και δεν θα ανεχτούμε τη παρουσία τους στο Ηράκλειο.

Καλούμε ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο να συνταχθούν σε μία κοινή αντιφασιστική στάση: ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
UPDATE:

Στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, με μαζική παρουσία κόσμου, η απόφαση που πάρθηκε, ύστερα από την κοινή πρόταση των αριστερών δυνάμεων, ήταν να μην παραχωρηθεί χώρος για προεκλογικό περίπτερο στους νεοναζί! Ήταν μία νίκη αλλά δεν εφησυχάζουμε!

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου