Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ : 23 – 24 ΓΕΝΑΡΗ - ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ!


STOP στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους - Να πέσει ο φράχτης στον Έβρο - Σύνορα ανοιχτά και ασφαλή για τους πρόσφυγες!

Η «Ρήξη και Ανατροπή στο Ηράκλειο» στηρίζει και συμμετέχει στην Πανελλαδική διαδήλωση που θα γίνει στις 23-24 Γενάρη στον Έβρο για να πέσει ο φράκτης της ντροπής που καταδικάζει σε θάνατο χιλιάδες κατατρεγμένους πρόσφυγες στα νερά του Αιγαίου.

Ο φράχτης της Ευρώπης - Φρούριο στον Έβρο, που στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση, εκτρέπει, προς όφελος των Τούρκων δουλεμπόρων, την προσφυγική διαδρομή στο επικίνδυνο και θανατηφόρο πέρασμα του Αιγαίου. Τους τελευταίους μήνες στα νερά του Αιγαίου βρήκαν το θάνατο χιλιάδες πρόσφυγες ανάμεσα τους και μικρά παιδιά.

Ενώνουμε τη φωνή μας με τους αγωνιστές και από τις δύο πλευρές του Αιγαίου και απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να ρίξει ΤΩΡΑ τον φράχτη στον Έβρο, να ανοίξει τα σύνορα και να εγγυηθεί ασφαλή διέλευση σε πρόσφυγες και μετανάστες. Κατάργηση του Δουβλίνου Ι και ΙΙ, της FΡΟΝΤΕΧ, του Ευρωστρατού και των δυνάμεων ταχείας επέμβασης. Όχι στρατόπεδα συγκέντρωσης για πρόσφυγες και μετανάστες. Άσυλο στους πρόσφυγες, νομιμοποίηση των οικονομικών μεταναστών. Κονδύλια και δομές για αξιοπρεπή στέγαση, σίτιση, περίθαλψη, δωρεάν μετακίνηση των προσφύγων. Οικονομική βοήθεια σε κάθε πρόσφυγα. Μέριμνα για την επανένωση οικογενειών, για την παροχή ασύλου και την ένταξη των παιδιών στα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς. Ιθαγένεια για όλα τα παιδιά.

Απέναντι στους φράκτες αποκλεισμού στα εκατομμύρια θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων που εγκαταλείπουν τις εστίες τους για να σωθούν από τα δεινά που οι επεμβάσεις προκαλούν, εμείς απαντάμε με διεθνιστική αλληλεγγύη και αντίσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου