Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

ΟΥΤΕ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ! 
Η ΡΗΞΗ και ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ στηρίζει, συμμετέχει και καλεί όλο τον Ηρακλειώτικο λαό στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ το ΣΑΒΒΑΤΟ 01.11, 5 μμ στη ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΣΑΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.


Η αντιφασιστική συγκέντρωση είναι η απάντηση στην επανεμφάνιση των νεοναζί στη γειτονιά μας με αφορμή την φιέστα που ετοιμάζουν για την ανεξιχνίαστη δολοφονία των δύο μελών τους μπροστά από τα παλιά γραφεία τους στη Λ. Ηρακλείου.

Η Χρυσή Αυγή είναι μια εγκληματική ναζιστική συμμορία. Μετά από μια ολόκληρη περίοδο ενίσχυσης και προκλητικής ασυλίας από κυβερνήσεις, αστυνομία και «θεσμούς» είναι σήμερα αντιμέτωπη, για πρώτη φορά, με την προοπτική να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά της ενώ η ηγεσία της είναι ήδη στη φυλακή!

Η εξέλιξη αυτή είναι το αποτέλεσμα της διαρκούς κινητοποίησης χιλιάδων αντιφασιστριών και αντιφασιστών και πανελλαδικά και στο Ν. Ηράκλειο και έτσι θα συνεχίσουμε! Ήδη έχουμε καταφέρει να κλείσουμε τα γραφεία τους στα Βόρεια Προάστια και στο Ηράκλειο πριν τέσσερις μήνες αλλά και στο Μαρούσι πριν δύο βδομάδες.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ!

ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ στην αντιφασιστική συγκέντρωση το Σάββατο 01.11 στις 5 μμ στην πλατεία ΗΣΑΠ Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου