Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

1 ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ Χ.Α.- ΔΕΝ ΞΕΝΑΜΕ!


Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Δημοτική Κίνηση "Ρήξη & Ανατροπή" καλεί σε μαζική συμμετοχή στην παναττική αντιφασιστική διαδήλωση των φορέων, για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, την Πέμπτη 18.09 στο Κερατσίνι καθώς και στην συναυλία την Παρασκευή 19.09 στο Σύνταγμα.

 

Ανάλογο κάλεσμα αποφάσισε και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, στην συνεδρίαση της 12.09, ύστερα από ψήφισμα που κατέθεσε η ΚΕΕΡΦΑ. 

 

Εβδομήντα χρόνια από την απελευθέρωση από το ναζιστική κατοχή δεν θέλουμε να ξαναζήσει η Ελλάδα και η Ευρώπη τη φρίκη των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των θαλάμων αερίων του Άουσβιτς, του ολοκαυτώματος. Δεν θα αφήσουμε ξανά τους νεοναζί να σκορπάνε το τρόμο στις γειτονιές μας, να επιτίθενται σε συνδικαλιστές, αγωνιστές των κινημάτων, μετανάστες, Ρομά, ομοφυλόφιλους.

 

Δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη των εγκλημάτων τους από την  Αστυνομία, την κυβέρνηση, τα δικαστήρια, τη Βουλή,  όπου επιχειρείται η αλλαγή του Ποινικού Κώδικα ώστε να βγουν από τη φυλακή όλοι οι εγκληματίες νεοναζί. Είναι η ώρα να τιμωρηθούν όλοι οι νεοναζί για τα εγκλήματα τους.

 

Δεν αποδεχόμαστε να φορτώνονται οι ευθύνες των κυβερνήσεων για την αποτυχία τους στους μετανάστες και τους πρόσφυγες μετατρέποντας τους αποδιοπομπαίους τράγους.

 

Είμαστε αντίθετοι με τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τους πολέμους και δεν αποδεχόμαστε ότι τα θύματα τους, οι πρόσφυγες και οι μετανάστες θα βρίσκονται πνιγμένοι στα Φαρμακονήσια, βασανισμένοι σε  στρατόπεδα συγκέντρωσης, πυροβολημένοι στα φραουλοχώραφα της Ν. Μανωλάδας για απλήρωτη μαύρη εργασία.

 

Είμαστε αντίθετοι με την κυβέρνηση μας που στηρίζει - μέσω της συμμετοχής σε ΕΕ και ΝΑΤΟ - την επέμβαση στην Ουκρανία στηρίζοντας την κυβέρνηση ολιγαρχών με τη συμμετοχή και των ντόπιων νεοναζί.

 

Όπως μαζικά και ενωτικά διώξαμε τη ναζιστική Χρυσή Αυγή από την πόλη μας, έτσι να τη διώξουμε από παντού.

 

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ - ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου